EQ Multichi Energy


EQ Multichi Energy

EQ Multichi EnergyEen mooi begin voor een energieke start. Eqology introduceert Multichi. Deze siroop, zorgt voor een constante balans van het lichaam door werkzame bestanddelen zoals artisjokken en kurkuma. Multichi is een hoog geconcentreerde siroop rijk aan vitaminen en mineralen (denk aan K2 en Omega-3). Substantiële bestanddelen die het lichaam niet dagelijks binnenkrijgt.

Gebruik
Multichi wordt vaak geconcentreerd ingenomen, ook kan het vermengd worden met warm of koud water, yogurt, smoothies of andere koude vloeibare maaltijden. Bij voorkeur in de ochtend met een maaltijd innemen, in ieder geval niet op de nuchtere maag. Schudt de fles voor gebruik.
Aanbevolen dosering
15ml (1 eetlepel) dagelijks. (optie 2 x 7,5ml 's morgens en 's avonds)
Actieve ingrediënten
Extracten van: schisandra, artisjok, kolanoot, kurkuma, acai bessen, Yerba mate, groene thee, zoethout wortel, paardenbloem, rozemarijn, wilde selder, cranberry, yucca, ijzerhard, hysop, citroenmelisse, tijm en grapefruit zaad concentraat.
Goed om te weten
Voedingssupplementen dienen niet als vervanger van maaltijden. Bewaar de fles afgesloten op een droge en donkere plaats op kamertemperatuur en uit de buurt van kinderen. Kinderen en zwangere vrouwen alleen gebruiken in overleg met de huisarts. Geproduceerd volgens GMP standaard.


€ 30.00Aantal